14
Sep2013

Tunang Rozaimi Abd Rahman

image

So bintang Harimau Muda malam ini , Rozaimi Abd Rahman kita dah ada tunang yang manis dan sangat beruntung kerana Rozaimi hero Harimau Muda kita ,  maka adik-adik manis janganlah meroyan sangat sampai jatuh hati dengan hero muda kita.

Ehem tahniah Malaysia , tahniah Harimau Muda. Babai Rajagopal , Hai Ong Kim Swee T.T

Kita sebenarnya tak tengok bola pun , tapi hello kita takde masa nak tengok konsert AF occay! Berani diaorang tak masukkan Arja lee terus tak selera nak tengok AF! Ada ke masukkan pelajar lelaki berkepala sarang burung  , memang aku rasa nak cukur kepala orang kasi botak macam Harith Iskandar je sebenarnya :’)

bytheway , hello wan zack haikal , geli lah tengok kepala botak awak! Wakaka! Bila botak geli , bila rambuf macam sarang , nak cukur pulak. Dasar perempuan!!!

Posted from WordPress for Android

Mereka google ini :


 Terima kasih kerana membaca blog saya, tinggalkan sedikit komentar samada positif atau negatif kelak jika anda bertuah saya akan datang mencari anda diwaktu malam. HAAASERAMTAK?






Filed in Bebel-bebel

8 Responses to “Tunang Rozaimi Abd Rahman”

  1. MiezaNo Gravatar
    14Sep

    Salam & Selamat Bertunang buat Rozaimi & Cute Girl

    Semoga success dalam kerjaya & kehidupan seharian, Saya sebenarnya tak minat dgn bola ni…tapi bila my famili ajak nengok Pestabola Merdeka ni…I pun main2 nengoknya..tapi bila saya nengok Rozaimi kat dlm padang saya jadi teruja pulak sampaikan anak2 saya terkejut…bila masa ibu ni minat bola…apatah lg bila gol yg d jaringkan oleh Rozaimi…saya yg terlebih jerit…over ye.Saya kagum gan Rozaimi dah lah handsome,agresif kat padang…dan yg teristimewa sekali wajah dia ni relak dan ikhlas..bukan yg jenis kipas2 gitu…itulah baru semangat sukan namanya.Apapun TAHNIAH Rozaimi….jangan tukar no jersi..kekalkan dgn no 11 tu ya…itu no favourite saya jugak…

    Wassalam
    Kak Liza
    Bandar Kinrara
    Puchong
    Selangor
    * (Mieza’s Family)

    [Reply]

  2. lawa jugak tunang dia ni..semoga cepat2 kahwin

    [Reply]

  3. tahniah buat mereka berdua..semoga cepat2 kahwin

    [Reply]

  4. Nurul AziraNo Gravatar
    14Sep

    rozaimi nie memang hensem untung noraa…

    [Reply]

  5. hi rozaimi how are u. sya pmnat stia awak..sya mnat sngt2 dngn awak..

    [Reply]

  6. Hi..

    [Reply]

  7. Wlaupun sdih sbb tau yng abng rozaimi dah ada fiancee.sy x ksah asalkan abng & kakk bahgia dnia akhirat amin….

    [Reply]

  8. aryanaNo Gravatar
    14Sep

    Kuurang x prnah kna ngan dia lgi

    [Reply]

Leave a Reply



Apesal pulak ni :