21
Nov2010

My 1st convocation day.

Selamat pagi.



Alhamdullilah, tahun 2007 sampai 2009 belajar dekat UNISEL tu haaa, 2 tahun setengah belajar dekat sana, fun memang fun, memori dekat UNISEL yang paling tak boleh blah masa kenal encik gula hati, kawan dengan ayun, zana, zety and ika :)

Grrr hari ini hari konvokosyen saya :) hari ini saya pergi dengan kakak and encik gula hati, nasib baik fwz tak kisah datang and ambil saya :) grrr banyak banyak terhutang dengan beliau b, jom kawin cpt hahaha



Emak, apak, yana happy sgt sgt akhirnya dah dapat diploma tapi terkilan mak n apak tak dapat tengok, tapi tapi tak apa, yana degree nanti mak and apak kene dtggg :) grrr




Ye lah diploma tak penting sgt. Serius ada orang cakap cmni grrr. Haha diploma dr unisel pun dah cukup bangga grr. Okayyy saya takut nak naik pentas ni, nanti dia konvo, jangan lupa satu lori bunghaaa taww ha ha ha

Takutnyaa nak naik stage, takutnyaaa kasut tetanggal haha gelak dalam sedih, terkilan, sedih. Kusut.

? okai bai.

Mereka google ini :


 Terima kasih kerana membaca blog saya, tinggalkan sedikit komentar samada positif atau negatif kelak jika anda bertuah saya akan datang mencari anda diwaktu malam. HAAASERAMTAK?






Filed in Bebel-bebel, Berkongsi, Isu semasa, Teman, Unisel

37 Responses to “My 1st convocation day.”

  1. shima
    21Nov

    congrate ynn.:)
    jalan slow slow,jgn gelabah naik stage.:)

    [Reply]

  2. Si Gadis Semasa
    21Nov

    congratulations !!! :)

    [Reply]

  3. Laila Itsuki
    21Nov

    eh eh, kak ynn convo hari ini. nak pergi tengoklah. hihi
    congratulations kak ynn :)

    [Reply]

  4. Nadia H.
    21Nov

    tgk unisel tringat cite dunia baru..hee. congrats ynn!

    [Reply]

  5. hamzah ian
    21Nov

    apesal semua ggrrrr je??

    grrr..

    [Reply]

  6. aion
    21Nov

    wah cantik kot robe unisel. color lain drpd yg lain! congratsss! diploma pun okay lah :)

    [Reply]

  7. Drunbella Khoo
    21Nov

    relax ynn.
    nak p amek sijil jer pun.
    bukan nak p berperang.
    hahaha.
    :D
    congratez dear.
    (^___^)v

    [Reply]

  8. pink
    21Nov

    Congrat sys! :D
    chaiyo2 yeaapp :)

    jalan slow slow and smile :D

    [Reply]

  9. ADEEYA
    21Nov

    Congrats!! Best best!

    [Reply]

  10. lassiegewdix
    21Nov

    congrats syg .
    make sure pakai kasut yang comfort aw !
    nty i bg bunge ea .
    bunge kertas . cantek .
    warna warni :)

    [Reply]

  11. eizy_noor_izza
    21Nov

    congrats:)

    [Reply]

  12. Cik Gallus Gallus
    21Nov

    relaks aje…
    jLn dengan bangge ok. ;D

    [Reply]

  13. ?-- emieysandra --?
    21Nov

    tahniah!
    ~_^

    [Reply]

  14. sab
    21Nov
  15. Miza Yusof
    21Nov

    tahniah ynn :)

    [Reply]

  16. liyana aziz
    21Nov

    kak ynn, happy for u.. congrats again n again!

    [Reply]

  17. Anip™
    21Nov
  18. KimiCnoL
    21Nov

    tahniah ynn
    ambik bunga banyak2 ;)
    http://kimicnol2203.blogspot.com

    [Reply]

  19. Liyana
    21Nov

    congrats… cantik lah jubah unisel..siap ada nama u.. barulah emangat kan… ^^

    [Reply]

  20. +budak gem0k+
    21Nov

    tahniah kak..
    kak..award tok kamoo..
    ambikla kalo sudi..

    [Reply]

  21. sz | m.s.s
    21Nov

    tahniah ynn!
    my 1st convo day masa tadika kemas dulu..muahahaha

    [Reply]

  22. ieqa
    21Nov

    worr selamat berconvo kak yana! ^^

    [Reply]

  23. ordinary89art
    21Nov

    tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhh

    [Reply]

  24. cik aiLebiu
    21Nov

    congratessss! jgn terpijak kain waktu naik tangga tau…heheheh….

    [Reply]

  25. Zulfahmi Abidin
    21Nov

    bagus lah.lepas turun pentas dah boleh ajak calon suami kawin dah.ehhehe..takde ape nk dirisaukan lah.relax aje sudah.nothing gonna happen okey. pasal bunge aku ganti dgn choki2 buleh tak?

    Terkini:
    1. Fakta dan Auta
    2. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer
    3. Akhirnya Berakhir Sudah

    [Reply]

  26. AzieLeiko
    21Nov

    ynnnn, congratz dear <3

    [Reply]

  27. Imzainieyzulkipli
    21Nov

    kongret yaa…..

    [Reply]

  28. AmenoWorld
    21Nov

    Nasib bek unisel kalau uniten .. hahahahha

    [Reply]

  29. ayuna
    21Nov

    congrats cikk!
    :)

    [Reply]

  30. SweetyMui2
    21Nov

    wahhhh..bestnya dah nak konvo!!!!

    [Reply]

  31. f.a.r.z.a.n.a
    21Nov

    da setel konvo kan cikkk. best sgt !!!

    [Reply]

  32. cik EPAL
    21Nov

    congratulation! bukan setakat satu lori bunga. dengan driver lori tu sekali kasi kat ynn. hehe

    [Reply]

  33. Fitrihadi
    21Nov

    tahniahh!! naik pentas nanti sila senyum nampak gigi ye hehehe

    [Reply]

  34. Sumijelly
    21Nov

    wah..bestnya…
    kak sumi tak pernah pakai baju jubah tu…
    **sob**sob** sedihkan?? grrrrrr

    Sumijelly.com

    [Reply]

  35. zety
    21Nov

    oppss!
    bukan tak penting la bebe..cume i rase macam tak best je sebab sume benda kite nak kene settle by our own =( i dah susahkan u. u kene jemput i dekat ktm pastu kene pegi sini pegi situ..T__T

    mintak maaf kalau u terasa.anyway congratulation for you too baby =) rase cam nak belajar sama2 lagi =(

    [Reply]

  36. Liyana Lunia.
    21Nov

    terima kasihhhh banyak banyakkk cinta semua <3

    insyallah, doakan saya dapat sambung degree pulak ey? tak larat nak kerja bawah orang, nak jadi bos besar pulak lepas ni LOL

    [Reply]

  37. Redbloodsnow
    21Nov

    haaa siape kate diploma tuh x penting..meh cnie zie hempuk pala die yunk. doesnt matter lah..diploma ke, SPM ke, PMR ke UPSR ke….sumenyer penting kan.

    coz sume tuh penentu kehidupan gitu.. :)hikss

    [Reply]

Leave a Reply



Apesal pulak ni :