Sunday, November 21

My 1st convocation day.

Selamat pagi.


Alhamdullilah, tahun 2007 sampai 2009 belajar dekat UNISEL tu haaa, 2 tahun setengah belajar dekat sana, fun memang fun, memori dekat UNISEL yang paling tak boleh blah masa kenal encik gula hati, kawan dengan ayun, zana, zety and ika :)

Grrr hari ini hari konvokosyen saya :) hari ini saya pergi dengan kakak and encik gula hati, nasib baik fwz tak kisah datang and ambil saya :) grrr banyak banyak terhutang dengan beliau b, jom kawin cpt hahaha


Emak, apak, yana happy sgt sgt akhirnya dah dapat diploma tapi terkilan mak n apak tak dapat tengok, tapi tapi tak apa, yana degree nanti mak and apak kene dtggg :) grrr




Ye lah diploma tak penting sgt. Serius ada orang cakap cmni grrr. Haha diploma dr unisel pun dah cukup bangga grr. Okayyy saya takut nak naik pentas ni, nanti dia konvo, jangan lupa satu lori bunghaaa taww ha ha ha

Takutnyaa nak naik stage, takutnyaaa kasut tetanggal haha gelak dalam sedih, terkilan, sedih. Kusut.

okai bai.

37 comments:

  1. congrate ynn.:)
    jalan slow slow,jgn gelabah naik stage.:)

    ReplyDelete
  2. eh eh, kak ynn convo hari ini. nak pergi tengoklah. hihi
    congratulations kak ynn :)

    ReplyDelete
  3. tgk unisel tringat cite dunia baru..hee. congrats ynn!

    ReplyDelete
  4. wah cantik kot robe unisel. color lain drpd yg lain! congratsss! diploma pun okay lah :)

    ReplyDelete
  5. relax ynn.
    nak p amek sijil jer pun.
    bukan nak p berperang.
    hahaha.
    :D
    congratez dear.
    (^___^)v

    ReplyDelete
  6. Congrat sys! :D
    chaiyo2 yeaapp :)

    jalan slow slow and smile :D

    ReplyDelete
  7. congrats syg .
    make sure pakai kasut yang comfort aw !
    nty i bg bunge ea .
    bunge kertas . cantek .
    warna warni :)

    ReplyDelete
  8. relaks aje...
    jLn dengan bangge ok. ;D

    ReplyDelete
  9. hey dear! jom join contest! :)

    http://mrsgforgg.blogspot.com/2010/11/shades-contest.html

    ReplyDelete
  10. kak ynn, happy for u.. congrats again n again!

    ReplyDelete
  11. tahniah ynn
    ambik bunga banyak2 ;)
    http://kimicnol2203.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. congrats... cantik lah jubah unisel..siap ada nama u.. barulah emangat kan... ^^

    ReplyDelete
  13. tahniah kak..
    kak..award tok kamoo..
    ambikla kalo sudi..

    ReplyDelete
  14. tahniah ynn!
    my 1st convo day masa tadika kemas dulu..muahahaha

    ReplyDelete
  15. worr selamat berconvo kak yana! ^^

    ReplyDelete
  16. congratessss! jgn terpijak kain waktu naik tangga tau...heheheh....

    ReplyDelete
  17. bagus lah.lepas turun pentas dah boleh ajak calon suami kawin dah.ehhehe..takde ape nk dirisaukan lah.relax aje sudah.nothing gonna happen okey. pasal bunge aku ganti dgn choki2 buleh tak?

    Terkini:
    1. Fakta dan Auta
    2. Muka Cantik Soalan Bodoh Yang Kau Tanyer
    3. Akhirnya Berakhir Sudah

    ReplyDelete
  18. Nasib bek unisel kalau uniten .. hahahahha

    ReplyDelete
  19. wahhhh..bestnya dah nak konvo!!!!

    ReplyDelete
  20. da setel konvo kan cikkk. best sgt !!!

    ReplyDelete
  21. congratulation! bukan setakat satu lori bunga. dengan driver lori tu sekali kasi kat ynn. hehe

    ReplyDelete
  22. tahniahh!! naik pentas nanti sila senyum nampak gigi ye hehehe

    ReplyDelete
  23. wah..bestnya...
    kak sumi tak pernah pakai baju jubah tu...
    **sob**sob** sedihkan?? grrrrrr

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  24. oppss!
    bukan tak penting la bebe..cume i rase macam tak best je sebab sume benda kite nak kene settle by our own =( i dah susahkan u. u kene jemput i dekat ktm pastu kene pegi sini pegi situ..T__T

    mintak maaf kalau u terasa.anyway congratulation for you too baby =) rase cam nak belajar sama2 lagi =(

    ReplyDelete
  25. terima kasihhhh banyak banyakkk cinta semua <3

    insyallah, doakan saya dapat sambung degree pulak ey? tak larat nak kerja bawah orang, nak jadi bos besar pulak lepas ni LOL

    ReplyDelete
  26. haaa siape kate diploma tuh x penting..meh cnie zie hempuk pala die yunk. doesnt matter lah..diploma ke, SPM ke, PMR ke UPSR ke....sumenyer penting kan.

    coz sume tuh penentu kehidupan gitu.. :)hikss

    ReplyDelete

Terima kasih kerana membaca

Mari luahkan isi hati anda juga :)

1. Jangan emosi sangat tau.

2. Luahkan dengan nada comel.



Loading